Welkom in onze

Ototol Tankshops

Bakery

Dagverse broodjes en heerlijke zoetigheden

In onze shops wordt dagelijks vers brood gebakken van het merk Pandriks. Dit op steen gebakken brood is 100% natuurlijk en wordt bereid met desem. Er is een grote keuzemogelijkheid qua beleg en andere verse producten zoals croissants en smoothies. Kom snel een keer lunchen en ervaar de Ototol bakery op 1 van onze locaties.

Koffie

Brandstof voor onderweg

Ototol Koffie is iets waar we trots op zijn. Deze koffie is zelf samengesteld en wordt apart voor ons gebrand. De ototol koffie is er in 2 soorten; Il presto, gemaakt van 100% Arabica-bonen uit verschillende landen. Deze koffie gebruiken we voor de normale (lungo) koffie. En Majore Dark, een stevige en romige espresso met een variatie aan koffie bonen. Deze wordt vooral gebruikt voor de cappuccino’s en espresso’s.
Voor de echte liefhebbers! Sinds 2018 is deze unieke koffie ook te verkrijgen in halve kilo zak op onze stations en in onze webshop.

Wash

Schoon en fris

Op onze locaties zijn er verschillende mogelijkheden voor het wassen van uw auto, controleer voor vertrek uw locatie welke faciliteiten we bieden. Buiten het wassen van de auto kunt u bij alle locaties terecht voor het wassen van uw hond in de doggywash of het wassen van uw kleding in onze extra grote wasmachines.

IJsklontjes

Voor alle koele feestjes

Naar het strand , feestje, varen of BBQ ? We maken al ruim 10 jaar onze eigen ijsblokjes en ook hier zijn we trots op. De Ototol-ijsklontjes zijn wat groter van formaat en na productie vriezen we deze nog een nacht extra hard in (minimaal -20). Hierdoor blijft het ijs langer goed! De grote zakken Ototol-ijsblokjes (van ruim 8kg) zijn uniek in zijn soort en makkelijk voor de grote ijs fans.

Naast deze losgenoemde productgroepen hebben wij een ruim assortiment aan zoetwaren, frisdranken, cadeaukaarten, chips, olie en andere autoartikelen zoals u altijd al gewent bij Ototol.
Ook qua services zit u bij ons gebakken; van verschillende pakket diensten tot volledig bediende catering in onze vergaderzaal en boedelbak aanhanger verhuur zijn bij ons standaard.

Ototol