Ototol leert

Continu ontwikkelen is ook voor ons als tankstation essentieel om relevant te blijven. Daarom zijn we afgelopen maand voor het derde jaar op rij met onze leidinggevenden op trainingsweekend geweest. Leren, fun, lekker eten en teambuilding waren de ingrediënten voor succes.

De rol en betekenis van bedrijfsleiders en assistent bedrijfsleiders op de winkelvloer is onmisbaar. Zij sturen het team aan om onze klanten elke dag opnieuw te verrassen. Tijdens onze trainingsdagen zorgen we dat zij alle bagage meekrijgen om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren. Dit jaar stonden onze kernwaarden centraal. Met elkaar toetsten we deze kernwaarden op actualiteit en toepasbaarheid. Maar ook dachten we na hoe we hiermee richting geven aan onze toekomst of wat er nog meer nodig is. De uitkomst was een presentatie per groepje die soms hilarisch en soms ook heel creatief was.

Naast het inhoudelijke gedeelte werkten we ook aan de onderlinge band aan de hand van een persoonlijke waarderingsopdracht en een heel gezellig diner. Met veel plezier en dankbaarheid voor ons geweldige team kijken we terug op een geweldige ‘Ototol leert’. Volgend jaar weer!

Ototol