Ototol neemt afscheid Vaanweg

Rotterdam – Per 7 januari 2019 neemt Ototol afscheid van haar Texaco locatie aan de Vaanweg. Na de veiling van het huurrecht op deze vrije pomp, vervalt de contractuele overeenkomst voor exploitatie door Ototol. Het personeel wordt door de nieuwe exploitant overgenomen. Zij kijken als medewerkers van Ototol terug op een geweldige periode en blijven het vertrouwde gezicht voor de vele vaste klanten.

“We werken hier met een club van 10 hechte collega’s” vertelt filiaalmanager Francis. “Sommigen werken hier zelfs al ruim 10 jaar. In zo’n tijd bouw je een band op met je klanten. Er lopen veel persoonlijke lijntjes.” Het management van Ototol is daarom ook blij dat het personeel betrokken blijft op de locatie, al betekent dit volgens de directie van Ototol wel dat het meer is dan een afscheid van een locatie.

Voor Francis en haar collega’s voelt de overname als het verlaten van een warm nest. De korte lijnen, de kansen die Ototol haar personeel biedt, de persoonlijke contacten waardoor je je gehoord weet, zullen plaats maken voor een nieuwe uitdaging. “Onze nieuwe werkgever is een grote organisatie. Dat zal verandering met zich meebrengen. Maar we blijven er met elkaar iets van maken. We blijven ons ding doen voor de klant waardoor we het gezelligste tankstation van Rotterdam blijven.”

In de afgelopen jaar heeft de locatie Vaanweg zichzelf steeds weer opnieuw uitgevonden. Nog onder leiding van de toenmalige directeur Martin van Tol is de shop uitgebreid met gemaksdiensten zoals een bakery, doggy wash, wasmachines, producten zoals ijsblokjes en ook zijn de openingstijden verruimd naar 24/7. De huidige directie van Ototol wenst de medewerkers van Vaanweg heel veel geluk en alle goeds voor de toekomst.

Ototol