“Op 18 december wordt Ototol tankstation BP de Spijk op de hoek van de Boyleweg met de Edisonweg omgebouwd tot een Peut tankstation.”

Ototol tankstation BP de Spijk wordt Peut

 

Spijkenisse – Op 18 december wordt Ototol tankstation BP de Spijk op de hoek van de Boyleweg met de Edisonweg omgebouwd tot een Peut tankstation. Het afscheid van BP biedt klanten nieuwe mogelijkheden als het gaat om spaaracties en praktische serviceproducten zoals bijvoorbeeld de wasautomaten.

 

Wie over de Groene Kruisweg van A naar B gaat, kan het groene BP tankstation niet ontgaan. Dat groen zal vanaf 18 december plaatsmaken voor de nieuwe Peut-uitstraling. Brandstofmerk Peut is volgens haar website oer-Hollands zonder opsmuk. Geen exotische brandstoffen, maar gewoon kwaliteit. Die instelling past volgens Charlot van Tol, algemeen manager bij Ototol, perfect bij de visie die Ototol met deze tanklocatie voor ogen heeft: “Ons uitgangspunt is om klanten elke dag opnieuw te verrassen met kwalitatief goede producten en leuke acties. In de samenwerking met Peut kunnen we dit meer en meer waarmaken voor onze klanten die tanken bij De Spijk.”

Volgens Charlot biedt de samenwerking met Peut Ototol meer vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien op deze prachtige locatie. “Zodra de verbouwing rond is, willen wij bijvoorbeeld aan de slag met het Tank en Schenk spaarprogramma. Hiermee spaar je bij iedere tankbeurt voor je eigen locale sportclub of vereniging.”

 

Tijdens de verbouwing blijven het tankstation en de shop met dagverse bakery open voor gebruik. Charlot: “We willen dat onze klanten zo min mogelijk hinder ervaren van de verbouwing. Om het ongemak iets te verzachten ontvangt men bij een tankbeurt tijdens de verbouwing een voucher voor een gratis kop koffie.” Deze actie is geldig zolang de verbouwing duurt. Charlot hoopt dat zonder grote tegenslagen de transitie voor de kerst helemaal klaar is.

Ototol