Kom ook werken bij de gezelligste tankstations van Nederland!

Werken bij een tankstation is elke dag weer een verrassing. Dagelijks komen er honderden mensen langs in alle soorten en maten. Dat maakt het werken op een tankstation heel afwisselend. En dan heb je ook nog de vaste klanten. Daar bouw je in de loop van de tijd een hechte band mee op. Net als met je collega’s trouwens. Werken in een tankstation is een echte teamsport.

Samen doe je er alles aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent vaak snel schakelen, want alles gebeurt natuurlijk tegelijk. Bij elke klant zet je al je verkoopskills in om zo klantvriendelijk mogelijk in te spelen op de behoeften van de klant. In onze Bakery, op het buitenterrein en in de shop. Met elkaar zorgen we voor een veilige, vrolijke en vooral verrassende ervaring!

Kom anders eens langs en ervaar het zelf! Voor onze locaties in Rijswijk, Den Haag, Grootebroek, Spijkenisse en Moordrecht kunnen we je goed gebruiken. Ben jij een teamspeler en bereid om jezelf via trainingen te ontwikkelen? En zie jij de dynamiek van werken in tankshop wel zitten? Inclusief nachtdiensten en gevarieerde werkzaamheden? Meld je aan via dit formulier, dan maken we snel een afspraak.

    Lees hier ons Privacy Beleid

    Ototol